Відкрите засідання Ради Клуб Підприємців Краматорська 21 червня 2017

Відкрите засідання Ради Клуб Підприємців Краматорська, що відбулось 21 червня в актовій залі заводу «Донмет», несподівано для учасників виявилось цікавим та корисним. До нас завітав, за запрошенням Володимира Сергієнка, Андріян Фітьо - консультант з місцевого економічного розвитку та стратегічного планування у Донецькій області з двома презентаціями – «Моделюванням формування та діяльності громадських рад» та «Стратегічним плануванням у громадах».

2017-06-22-01

Щодо діяльності громадських рад, центральним месседжем Андріяна було те, що члени громадських рад не повинні самостійно вирішувати завдання, що стоять перед ними, вони повинні шукати профільних експертів та залучати їх до створення заходів з вирішення цих завдань. Саме висока професійність учасників, а також наявність комунікацій та внутрішніх регламентуючих документів дозволять досягти високої продуктивності роботи громадських рад.

З огляду на те, що багато хто з членів нашої організації бере активну участь в громадському житті міста Краматорська, у формуванні його стратегії, благоустрої тощо, рекомендації фахівця щодо ефективної організації процесів роботи за цими напрямками обов'язково стане в нагоді. Дякуємо, Андріяне!

2017-06-22-02 2017-06-22-03