Перше місце конкурсу

Підсумки конкурсу на розробку кращого архітектурного проекта «Парку сучасної скульптури»

Робота комісії підведення підсумків Конкурсу на розробку кращого архітектурно-планувального рішення «Парку сучасної скульптури» у Сквері Профспілок

В суботу, 30 грудня, в конференц-залі Краматорської Торгово-промислової палати відбулося підведення підсумків Конкурсу на розробку кращого архітектурно-планувального рішення «Парку сучасної скульптури» у Сквері Профспілок.

У роботі конкурсної комісії прийняли участь народний депутат України Максим Єфімов, головний архітектор міста Євгеній Рябченко, депутат міської ради Андрій Безсонний, члени Клубу Підприємців Краматорська Ірина Сергієнко, Володимир Сергієнко, Сергій Коротун, Наталя Корецька, Геннадій Дибовський та ін.

У фінал конкурсу вийшло шість проектів, з яких було відібрано два найкращих. Автор проекту, який зайняв перше місце, - Валерія Спасова отримала приз 10 тис. грн. Автори проекту, який зайняв друге місце, - Тетяна Єрьоміна, Василь Єрьомін і В'ячеслав Гутиря отримали приз 2 тис. грн.

Ось враження, яким про захід, що відбувся, поділився народний депутат України Максим Єфімов: «Сьогодні взяв участь у підведенні підсумків конкурсу на розробку кращого архітектурного проекту «Парк сучасної скульптури». Отримав величезне задоволення. Зібрати ідеї для інвестицій є прогресивною практикою, і я вдячний Клубу Підприємців Краматорська за те, що змогли цю ідею донести, а архітекторам - за те, що відгукнулися. Сподіваюся, що вже в найближчому майбутньому Сквер Профспілок, завдяки сміливим архітектурним рішенням, зміниться і стане одним з улюблених місць відпочинку краматорчан. Були цікаві, сміливі, а іноді, здавалося, фантастичні, за теперішніх часів, пропозиції (приміром, підземне кафе на місці нинішнього фонтану). Але саме такі ініціативи, підкріплені інвестиціями, - запорука розвитку міста. Дуже добре, що перемогла в конкурсі студентка Донбасівської національної академії будівництва і архітектури Валерія Спасова з реалістичним і красивим проектом. Майбутнє - за талановитою молоддю!»

Робота комісії

Робота комісії ідведення підсумків Конкурсу на розробку кращого архітектурно-планувального рішення «Парку сучасної скульптури» у Сквері Профспілок, фото 2

Робота комісії ідведення підсумків Конкурсу на розробку кращого архітектурно-планувального рішення «Парку сучасної скульптури» у Сквері Профспілок, фото 3

Робота комісії ідведення підсумків Конкурсу на розробку кращого архітектурно-планувального рішення «Парку сучасної скульптури» у Сквері Профспілок, фото 4